Chrupiące słodko-słone kanapki, które rozpływają się w ustach! Nowa ulubiona przekąska do smażenia we frytkownicy beztłuszczowej.
Czas przygotowania: 5 minut
Składniki:
- 2 łyżki miekkiego masła
- 2 kromki chleba
- 2 łyżki masła orzechowego
- 1 łyżka dżemu truskawkowego
- Rozgrzej frytownicę
- Rozłóż warstwę masła orzechowego na jednej kromce chleba i dżem na drugiej. Ściśnij obie strony razem.
- Użyj ulubionego kształtu wykrawacza do bento aby wyciąć kanapkę. Posmaruj z obu stron masłem.
- Smaż we frytkownicy ok 5 minut, aż będzie złota i chrupiąca, obracając w połowie smażenia.
Zapakuj do lunchboxa Omiebox, wraz z ulubonymi dodatkami.
Przepis pochodzi z bloga Omielife