Omiebox lunchbox z termosem zielony roladki

Użyj ekologicznych wędlin i sera do tego niewymagającego wysiłku dania do lunchboxa! Te roll-upy z rostbefu smakują świetnie podawane z dodatkiem zupy jarzynowej z makaronem i sałatką.

Składniki:

  • 1 tortilla
  • Majonez
  • 3 do 4 plastrów pieczeni wołowej (rostbefu) lub innej ulubionej wędliny
  • 3 plastry zółtego sera
  • 1 pomidor, pokrojony w plastry
  • Sałata rzymska
Przygotowanie:

  1. Rozsmaruj cienką warstwę majonezu na tortilli.
  2. Ułóż pieczeń wołową na tortilli, a następnie połóż na nie plastry sera.
  3. Dodaj pokrojony pomidor i sałatę.
  4. Zwiń tortillę jak burrito i pokrój na 3 części
Na zdjęciu roladki z rostbefem podane z zupą i sałatką w lunchboxe Omiebox.

Przepis pochodzi z bloga Omielife
Sylwia Starzynska