Omiebox fioletowy kanapka

Chrupiące słodko-słone kanapki, które rozpływają się w ustach! Nowa ulubiona przekąska do smażenia we frytkownicy beztłuszczowej.

Czas przygotowania: 5 minut

Składniki:

  • 2 łyżki miekkiego masła
  • 2 kromki chleba
  • 2 łyżki masła orzechowego
  • 1 łyżka dżemu truskawkowego
Przygotowanie:
  1. Rozgrzej frytownicę
  2. Rozłóż warstwę masła orzechowego na jednej kromce chleba i dżem na drugiej. Ściśnij obie strony razem.
  3. Użyj ulubionego kształtu wykrawacza do bento aby wyciąć kanapkę. Posmaruj z obu stron masłem.
  4. Smaż we frytkownicy ok 5 minut, aż będzie złota i chrupiąca, obracając w połowie smażenia.

Zapakuj do lunchboxa Omiebox, wraz z ulubonymi dodatkami.


Przepis pochodzi z bloga Omielife